Måleri Stockholm - invändig målning

Måleri-Stockholm---invändig-målning

Genom att måla om inomhus kan rum, dörrar, fönster eller en hel bostad få ett alldeles nytt utseende. Anlitar du O. Nybergs Måleri i Stockholm är du garanterad invändig målning med stor noggrannhet och ett vaket öga för detaljer.

Certifierade målare i Stockholm

Endast certifierade och behöriga målare arbetar hos oss i Årsta, Stockholm. Vi tar oss an alla sorters måleri inomhus, tapetsering och förarbeten som hör till. Du kan slappna av under hela processen, både planering och genomförande är vårt jobb! Vi levererar alltid i tid och jobbar med kontrollprogram och dokumenterad egenkontroll.

O. Nybergs Måleri utför alla förekommande målningsarbeten in och utvändigt på byggnader för olika ändamål.

För att minimera dammspridning plastar vi in och täcker både golv och stora delar av möblerna. Vid slipning av spackel på väggar och tak använder vi dammreducerande maskiner för att suga upp damm i luften. Det enda du behöver tänka på är att plocka undan kläder och särskilt ömtåliga saker när det är dags.

Invändig målning av hög kvalitet

Bara fantasin sätter gränser för vårt måleri! Vi hjälper dig välja den perfekta kulören på ett brett färgspektrum. Alcro är ett av de bästa varumärkena inom målerimaterial och vår huvudsakliga samarbetspartner. Välj en snygg fotovägg för en iögonfallande effekt eller måla helt i mjuka färger för en monokrom lägenhet.

Kika på vår Instagram om du är sugen på inspiration om invändig målning.

Vill du ta hjälp av nytänkande målare för att göra din drömbostad till verklighet, kontakta oss! Vi har vår bas i Årsta, men våra målare rycker ut över hela Stockholm.

Kontakt

Välkommen att kontakta oss för mer information eller en kostnadsfri offert. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.