Måleri Stockholm - Fasadmålning

Måleri-Stockholm---Fasadmålning

Det är ett stort projekt att måla om huset, då menar vi inte bara att det tar lång tid. Från en åskådares synvinkel kan det se enkelt ut, men för kvalitativ fasadmålning krävs både teoretisk kunnighet och praktisk erfarenhet. Anlitar du oss för fasadmålning i Stockholm med omnejd blir allt rätt från början, du slipper ett riktigt hästjobb och onödiga extrakostnader. Våra trevliga målare är punktliga och respekterar ditt hem. Vi arbetar med kontrollprogram och egenkontroll som dokumenteras.

Regelbunden fasadmålning skyddar huset

Att måla om ditt hus med jämna mellanrum handlar inte enbart om utseende, det ger även bästa möjliga skydd för huset. Det gäller framförallt om du har träfasad, men även stenhus bör du måla om med några års mellanrum för att färgen inte ska börja flagna.

Utvändig målning som håller i många år framöver

Hur lång tid den utvändiga målningen håller beror bland annat på färgen, om målningen var noggrann och hur ytan har grundbehandlats. Trä är ett levande material som påverkas av fukt och smuts, därför måste detaljögat kopplas på. Målar du i fel väder blir det helt enkelt inte bra, oavsett hur mycket ansträngning du lägger ned. Det är lämpligast att måla utomhus under sommarhalvåret, då temperaturerna generellt är högre.

Certifierat måleri i Stockholm

Kontakta oss för fasadmålning i Stockholm som återger ditt hus sin forna glans, på ett hållbart sätt! Låter du O. Nybergs Måleri måla om ditt hus kommer det gå åratal innan du ens behöver tänka på att göra om det. Våra certifierade och behöriga målare har kompetensen och erfarenheten som krävs för utvändig målning av ditt hus. Det blir precis som du hade tänkt dig, till och med bättre!

Vi utför alla förekommande målningsarbeten in och utvändigt på byggnader för olika ändamål.

Kontakt

Välkommen att kontakta oss för mer information eller en kostnadsfri offert. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.