Fönsterrenovering i Stockholm

Fönsterrenovering-i-Stockholm

Vi på O. Nybergs Måleri AB arbetar med ett tekniskt mycket kvalitativt fönsterhantverk vid renovering av gamla fönster. Vi renoverar fönster året om oavsett väder och tar hänsyn till att bibehålla fastighetens tidstypiska utseende, såväl som fönstrens ålder och skick. Vi kan också måla om fönster, både invändigt och utvändigt.

Vi utför alla fönsterrenoveringar med precis och modern teknik. Vid en fönsterrenovering bör du passa på att byta ut beslag och tätningslister så att du får du friska fönster med bättre energibesparing. Det är ett jobb som våra målare utför, så ni behöver varken anlita snickare eller tapetserare externt.

I många fall är ett fönsterbyte onödigt i energihänseende. Ofta är isoleringen god i de gamla fönstren och en renovering med nytt kit och nya tätningslister kan vara ett bra och mer ekonomiskt alternativ att förbättra energiekonomin och samtidigt få behålla den originalcharm och det kulturella värdet på fönstren som de flesta önskar.

Låt oss renovera dina fönster i Stockholm! Kontakta oss idag för förslag på kostnad och information om hur du kan renovera fönster – gamla som nya. Du kan nå oss på telefon 08-400 127 87, email info@onybergsmaleri.se eller genom att fylla i vårt kontaktformulär. Varmt välkommen!

Kontakt

Välkommen att kontakta oss för mer information eller en kostnadsfri offert. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.